Produk

  • Two-piece forged alloy wheel , consisting of two parts: the rim and the spoke.

    Dua-sapotong kabayang alloy ngajalin , diwangun ku dua bagian: pasisian jeung spoke.

    2-sapotong roda alloy ngajalin ngabagi sakabéh roda kana dua bagian komponén, pasisian jeung spoke, nu disambungkeun ku baud husus sarta nut atawa langsung dilas.

  • 17, 18, 19, 20, 21, 22 inch, forged alloy wheels car rims

    17, 18, 19, 20, 21, 22 inci, velg mobil alloy palsu

    Aluminium alloy ngajalin roda, ngagunakeun aviation aluminium-magnésium bahan T6061, produk adopts forging langsung, superplastic integral hiji-waktos prosés prototyping gancang, quenching na tempering sanggeus T6 prosés perlakuan panas, nu bisa éféktif ningkatkeun sipat mékanis, ningkatkeun daya tahan korosi, kateguhan tinggi. , sanggeus ngolah Teu gampang deform, sarta bahan padet.

  • forged alloy wheels rims 16/17/18/19/20/21/22 inch size car alloy wheel

    Pelek alloy ditempa 16/17/18/19/20/21/22 inci ukuran mobil alloy roda

    Forging: kombinasi hébat kakuatan, lightness na ductility.

    Ciri kakuatan mékanis jeung fisik tina hiji kabayang ngajalin anu sarua disebarkeun sapanjang kabayang dina tingkat molekular. Hasilna nyaéta kakuatan sareng résistansi anu langkung ageung tibatan roda tuang anu sarimbag, ningkatkeun kamampuan roda nalika nyanghareupan tabrakan sareng beban beban tingkat tinggi.

  • passenger wheels aluminum 4-6 holes forged alloy car wheel rims alloy wheels

    roda panumpang aluminium 4-6 liang ngajalin alloy kabayang mobil rims roda alloy

    Roda mangrupikeun bagian anu bentukna tong, kontur jero ban ngadukung ban, sareng pusatna mangrupikeun bagian logam anu dipasang dina aci. Numutkeun diaméter béda, lebar, métode molding jeung bahan, aya loba jenis roda.

  • deep dish car rim 16 17 18 19 20 21 22 inch customized forged car alloy wheel rim Jaguar

    jero piring mobil pasisian 16 17 18 19 20 21 22 inci ngaropéa ngajalin mobil alloy kabayang pasisian Jaguar

    Hub palsu mangrupikeun hub anu diproduksi ku ngajalin. The hubs dijieun ku cara kieu bisa nyabut pori internal tur retakan ka extent greatest. Sarta mindeng dipaké dina bentuk sababaraha forging, nu bisa mastikeun ngaleupaskeun rupa defects bahan, ngaronjatkeun stress internal tina bahan, sarta kateguhan bakal hadé, nu bisa greatly ngaronjatkeun résistansi dampak na cimata lalawanan dina speeds tinggi. .

  • Commercial Vehicle Coach And Truck Forged Alloy Wheels

    Palatih Kandaraan Komérsial sareng Roda Alloy Ngajalin Treuk

    Ngajalin aluminium alloy treuk komérsial sarta roda palatih ngajawab retakan sarta masalah airtightness. Éta langsung ngahindarkeun masalah retakan pasisian sareng bocor hawa disababkeun ku dampak torsi setir anu kaleuleuwihan. Kabayang steering dipasang dina sasak steering (as hareup) deflects sudut nu tangtu relatif ka sumbu longitudinal mobil pikeun ngarengsekeun balik mobil, ngarobah jalur jeung lampah séjén.

  • Forging Wheels Customized Rims and Wheels New Passenger Car Wheels

    Ngajalin Roda Disesuaikeun sareng Roda Roda Mobil Panumpang Anyar

    Diaméter kabayang: 16–22″

    PCD: 66.6mm, 67.1mm, 71.6mm, 72.6mm, 74.1mm, 84.1mm, 110, 112mm, 114.3mm, jsb

    Warna: Perunggu Beureum, Hideung, Kulawu, koneng, Hideung caang, Caang, kulawu, Matte hideung, matte kulawu, jsb (Full Customizable kalawan inserts cet bisa nu bisa disandi warna atawa rengse dina skéma warna kahayang anjeun ..)

  • Black finish, polished faces, matted grey. Y Spoke forged alloy wheels

    Finish hideung, beungeut digosok, kulawu kusam. Y spoke ngajalin roda alloy

    Roda palsu nyaéta roda anu diproduksi ku ngajalin. Roda anu didamel ku cara ieu tiasa ngaleungitkeun pori-pori internal sareng retakan ka extent greatest. Sarta mindeng dipaké dina bentuk sababaraha forgings, nu bisa mastikeun ngaleupaskeun rupa defects bahan, ngaronjatkeun stress internal bahan, sarta kateguhan bakal hadé, nu bisa greatly ngaronjatkeun résistansi dampak na cimata lalawanan dina speeds tinggi. .

  • forged alloy wheels Blade wheels, diamond wheels, pinnacle wheels

    roda alloy ngajalin Roda sabeulah, roda inten, roda pinnacle

    Prosés forging roda aluminium nyaéta ngagunakeun tekanan tinggi (lolobana 10.000 ton tekanan) pikeun mencet sapotong alloy nu geus dipanaskeun nepi ka ampir 500 derajat kana cikal bakal kasar (prototipe) tina kabayang, ngalaman prosés spinning tiis kuat, lajeng asupkeun T6 perlakuan Panas, lajeng processing sekundér kalawan CNC rinci ukiran.

  • light weight and sporty style forged alloy wheels car rims

    beurat hampang jeung gaya sporti ngajalin roda alloy rims mobil

    Aya seueur jinis hub dumasar kana diaméterna, sareng aya ogé seueur jinis dumasar kana lebarna. Lajeng, diaméter béda, lebar béda, sarta bahan béda bisa dibagi kana loba model. Sababaraha pamilik mobil nganggap yén ban aslina henteu cekap maju sareng hoyong ningkatkeun, sering ku ngalegaan, ngirangan rasio aspék, ningkatkeun diaméterna, sareng ngarobih bahan. Dina waktu ieu, lamun kabayang kudu dirobah, mangka disebut roda dirobah.

  • High quality Mercedes forged alloy wheels custom rims wheels

    Kualitas luhur Mercedes ngajalin roda alloy roda rims custom

    Rem, roda, sareng panyerep kejut mangrupikeun tilu-sapotong refitting, anu mangrupikeun potongan ageung anu bakal ditingkatkeun ku seueur peminat mobil. Sarta alatan kabayang ngawengku bagian badag tina beungeut awak, éta salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ngarobah temperament tina wahana jeung ningkatkeun penampilan kendaraan. Ku alatan éta, pamutahiran kabayang geus salawasna geus metoda modifikasi pang populerna ayeuna.

  • Porsche forged alloy wheels the design of the sporty Y/U spokes

    Porsche ngajalin roda alloy desain Y / spokes U olahraga

    Aya seueur jinis hub dumasar kana diaméterna, sareng aya ogé seueur jinis dumasar kana lebarna. Lajeng, diaméter béda, lebar béda, sarta bahan béda bisa dibagi kana loba model. Sababaraha pamilik mobil nganggap yén ban aslina henteu cekap maju sareng hoyong ningkatkeun, sering ku ngalegaan, ngirangan rasio aspék, ningkatkeun diaméterna, sareng ngarobih bahan. Dina waktu ieu, lamun kabayang kudu dirobah, mangka disebut roda dirobah.