TENTANG KAMI

Pabrikan kabayang

Pabrik kami kalayan ngenalkeun téknologi sareng alat anu paling canggih ti AS, Eropa sareng Jepang, kami sanggup ngahasilkeun roda alloy ngajalin kelas luhur pikeun mobil panumpang, treuk, ATV, UTV, SUV, treuk komérsial sareng saterasna.

  • about_right_ims-1
  • about_right_ims-2

Bérita paling énggal

wartos & blog

CARA ngabedakeun antara roda palsu jeung roda tuang

1. Tanda kabayang roda ngajalin umumna dicitak ku kecap "DIJAPA" , tapi teu maréntah kaluar yén sababaraha roda casting dicitak ku kecap anu sarua pikeun nyieun palsu. Anjeun kedah ngagosok panon anjeun ...

  • CARA ngabedakeun antara roda palsu jeung roda tuang

    1. Tanda kabayang roda ngajalin umumna dicitak ku kecap "DIJAPA" , tapi teu maréntah kaluar yén sababaraha roda casting dicitak ku kecap anu sarua pikeun nyieun palsu. Anjeun kedah ngagosok panon anjeun. 2. Tipe gaya roda dua-sapotong jeung tilu-sapotong ngajalin umumna digabungkeun ku rivets atanapi las ...

  • Kaunggulan jeung struktur hub palsu

    1. roda ngajalin dijieun tina alloy aluminium padet nu dipanaskeun pikeun ngidinan mesin pressurized bentukna rims. Ku prosés ieu bisa nyabut pori internal tur retakan ka extent greatest. Sarta mindeng dipaké dina bentuk sababaraha forging, nu bisa mastikeun panyabutan rupa material ...

  • Foshan GT SHOW-International Modification Fashion show, TX forging Tech ngantosan anjeun!

    peluncuran produk anyar TX / Rekomendasi pujian / Instalasi kendaraan Live / Bagikeun warta seru, wilujeng sumping di (Roda tempa TX) perhatian~ Saatos Pameran Modifikasi Suzhou dina Méi 2021, GT SHOW diluncurkeun deui di Foshan dina Oktober, sareng TX Forging Tech salaku exhibitor heubeul geus tangtu indispe ...