Warta

  • roda baja VS roda aluminium

    Roda baja VS roda aluminium, mana anu langkung praktis?Ayeuna, pasar refitting domestik laun panas, sarta sagala rupa bagian refitting mobil anu inevitably diropéa.Dina watesan roda, roda baja jaman baheula ogé pindah ngadeukeutan ka roda aluminium kiwari.Pikeun...
    Maca deui
  • Entong buta nalika anjeun mimiti asup kana modifikasi, maén mobil sacara rasional

    Retrofitting boga ambang modal Aya cara murah pikeun ngaganti mobil, sarta aya cara mahal.Contona, bagian exterior, roda, pilem, ngurilingan, interiors, jsb sadayana métode rélatif murah, nu lengkep beda lamun datang ka kinerja sarta sikep.Maén...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang Rahasia roda lima spoke ieu?

    Kabayang bisa disebutkeun mangrupa bagian anu kacida penting tina mobil.Di hiji sisi, éta maénkeun peran anu ngadukung ban sareng mangrupikeun bagian anu penting pikeun nyambungkeun kendang rem, cakram kabayang sareng satengah aci; Di sisi anu sanés, éta gaduh jaminan anu hadé pikeun stabilitas kendaraan sareng koefisien. ...
    Maca deui
  • Three places to pay special attention to the wheel hub to avoid being deceived

    Tilu tempat pikeun nengetan husus ka hub kabayang ulah keur deceived

    Kiwari, modifikasi roda henteu énggal.Pikeun pamilik mobil anu nembé ngamimitian, ngarobih sakumpulan roda anu saé henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun penampilan mobil, tapi ogé ningkatkeun rasa kontrol, anu tiasa didadarkeun salaku anu pangsaéna tina dua dunya.Ayeuna, merek roda dina ...
    Maca deui
  • Observe the trilogy of wheels, avoid stepping on pits

    Titénan trilogi roda, ulah stepping on liang

    Kiwari, modifikasi roda henteu énggal.Pikeun pamilik mobil anu nembé ngamimitian, ngarobih sakumpulan roda anu saé henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun penampilan mobil, tapi ogé ningkatkeun rasa kontrol, anu tiasa didadarkeun salaku anu pangsaéna tina dua dunya.Ayeuna, merek roda dina ...
    Maca deui
  • Regarding wheel modification, choose one-piece or multi-piece?

    Ngeunaan modifikasi kabayang, milih hiji-sapotong atawa multi-sapotong?

    Seueur pamilik mobil tiasa gaduh pangalaman ieu: nalika milih roda khusus, henteu ngan ukur rupa-rupa gaya anu matak pikasieuneun, tapi bédana antara roda hiji-sapotong, dua-sapotong, sareng tilu-sapotong ogé sesah dibédakeun.Kanyataanna, roda ngajalin bisa dibagi kana tipe hiji-sapotong jeung tipe multi-sapotong ...
    Maca deui
  • Does the number of wheel screws determine the grade of the vehicle?

    Naha jumlah screws roda nangtukeun kelas kendaraan?

    Dupi anjeun kantos noticed sabaraha screws dina roda favorit anjeun?Pamaké mobil anu ati-ati bakal mendakan yén dina kahirupan sapopoe, mobil kulawarga anu hargana sakitar US $ 16,000,00 dibenerkeun kalayan opat sekrup dina roda, sedengkeun mobil sedeng sareng ageung sapertos SUV dasarna peryogi lima sekrup pikeun ngalereskeunana.Sababaraha luxu ...
    Maca deui
  • Steel wheels VS aluminum wheels, which one is more practical?

    Roda baja VS roda aluminium, mana anu langkung praktis?

    Ayeuna, pasar refitting domestik laun panas, sarta sagala rupa bagian refitting mobil anu inevitably diropéa.Dina watesan roda, roda baja jaman baheula ogé pindah ngadeukeutan ka roda aluminium kiwari.Kanggo sabagéan ageung pamilik mobil, hal kahiji anu aranjeunna pikirkeun nalika aranjeunna hoyong ...
    Maca deui
  • Pancegahan pikeun mobil dina usum panas, ati-ati "bisa kaduruk sareng ngabeledug"

    Ningali hawa bulan Juni beuki panas, jalma biasa teu tahan, komo deui mobil-mobil anu sapoe-poe ngaraketan taneuh?Dina usum panas, urang mindeng bisa ningali warta durukan mobil spontan sarta ban kempes.Dinten ieu, kuring bakal babagi sareng anjeun sababaraha ...
    Maca deui
  • Naon parameter tina roda mobil?

    Parameter utama roda mobil nyaéta: ukuran kabayang, PCD, offset ET, liang tengah Ukuran kabayang diwangun ku dua parameter: diaméter ban jeung rubak ban.Aya 15 × 6,5;15×6,5JJ;15×6,5J;1565, jsb, "15" di hareup ngagambarkeun diaméter ban, nu ...
    Maca deui
  • Prosés manufaktur tina alloy aluminium ngajalin roda

    1.Feeding sarta motong: The rod aluminium dipaké pikeun roda ngajalin dijieunna tina 6061, nu mangrupa bahan aluminium aviation-grade.Dibandingkeun jeung aluminium A356.2 dipaké pikeun roda matak umum, roda ngajalin henteu masalah dina bahan, Dina watesan kakuatan, ductility na durability, éta tebih ngaleuwihan tha ...
    Maca deui
  • Kaunggulan jeung métode pangropéa tina roda palsu

    Kiwari, roda umumna titik éntri munggaran pikeun loba jalma nalika refitting mobil. Kusabab teu ngan mobil jadi ganteng sakaligus, tapi oge cara panggampangna tur paling intuitif pikeun ngaronjatkeun kinerja mobil.Aya loba teuing kaunggulan tina roda palsu.Ieu sababaraha konci konci ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2