Porsche ngajalin roda alloy desain Y / spokes U olahraga

Katerangan pondok:

Aya seueur jinis hub dumasar kana diaméterna, sareng aya ogé seueur jinis dumasar kana lebarna. Lajeng, diaméter béda, lebar béda, sarta bahan béda bisa dibagi kana loba model. Sababaraha pamilik mobil nganggap yén ban aslina henteu cekap maju sareng hoyong ningkatkeun, sering ku ngalegaan, ngirangan rasio aspék, ningkatkeun diaméterna, sareng ngarobih bahan. Dina waktu ieu, lamun kabayang kudu dirobah, mangka disebut roda dirobah.


Rincian produk

Tag produk

Prosés forging roda aluminium nyaéta ngagunakeun tekanan tinggi (lolobana 10.000 ton tekanan) pikeun mencet sapotong alloy nu geus dipanaskeun nepi ka ampir 500 derajat kana cikal bakal kasar (prototipe) tina kabayang, ngalaman prosés spinning tiis kuat, lajeng asupkeun T6 perlakuan Panas, lajeng processing sekundér kalawan CNC rinci ukiran.

Roda palsu nyaéta roda anu diproduksi ku ngajalin. Roda anu didamel ku cara ieu tiasa ngaleungitkeun pori-pori internal sareng retakan ka extent greatest. Sarta mindeng dipaké dina bentuk sababaraha forgings, nu bisa mastikeun ngaleupaskeun rupa defects bahan, ngaronjatkeun stress internal bahan, sarta kateguhan bakal hadé, nu bisa greatly ngaronjatkeun résistansi dampak na cimata lalawanan dina speeds tinggi. .

Porsche 6
Porsche 5
Porsche 3

Roda palsu bakal masihan anjeun dampak visual, sareng kaamanan sareng kinerja tiasa digabungkeun lengkep.
Jalur produksi palapis otomatis henteu ngan ukur ningkatkeun réliabilitas operasional sareng daya tahan roda, tapi ogé ningkatkeun penampilan sareng hiasanna. Sadaya prosés produksi parantos direncanakeun sareng dipraktékkeun sacara ilmiah, unggal tautan aya dina ngawaskeun sareng manajemén anu ketat, sareng unggal produk parantos ngalaman pamariksaan kualitas anu ketat, ku kituna pikeun mastikeun yén unggal kabayang janten karya anu ampir sampurna, nyayogikeun kualitas pangsaéna pikeun layanan pangalaman palanggan.

Ningkatkeun kanyamanan nyetir. Alatan ciri tina roda ngajalin, arah nyetir téh torek sanggeus instalasi, sarta speed tinggi nyetir utamana stabil, kukituna ngaronjatkeun pelesir nyetir.

Porsche 4
Porsche 2
Porsche 1

  • saméméhna:
  • Teras: