Kualitas luhur Mercedes ngajalin roda alloy roda rims custom

Katerangan pondok:

Rem, roda, sareng panyerep kejut mangrupikeun tilu-sapotong refitting, anu mangrupikeun potongan ageung anu bakal ditingkatkeun ku seueur peminat mobil. Sarta alatan kabayang ngawengku bagian badag tina beungeut awak, éta salah sahiji cara anu pangalusna pikeun ngarobah temperament tina wahana jeung ningkatkeun penampilan kendaraan. Ku alatan éta, pamutahiran kabayang geus salawasna geus metoda modifikasi pang populerna ayeuna.


Rincian produk

Tag produk

Prosés pembuatan roda palsu nyaéta pikeun ngajalin "alloy padet" kana bentuk roda ku tekanan tinggi (tekanan puluhan rébu ton). Kusabab sababaraha tabrakan tekanan tinggi, molekul antara alloy langkung alit, sela-sela langkung saé, sareng dénsitasna langkung luhur. Hub kabayang tiasa ngahontal kaku anu cekap kalayan bahan baku anu kirang, sareng beurat sadayana langkung hampang. Dina istilah basajan, forging mangrupakeun wangun prosés tina "padet" jadi "padet".

Mercedes-Benz14
Mercedes-Benz-13
Mercedes-Benz-12

Roda alloy aluminium gaduh résistansi dampak anu langkung luhur, kakuatan tensile sareng kakuatan termal tibatan roda baja. Ieu ogé salah sahiji alesan naha alloy aluminium muterkeun hiji peran penting dina industri pertahanan jeung industri penerbangan. Akurasi roundness tina hub kabayang alloy aluminium saluhur 0.05mm, sarta kasaimbangan ngajalankeun téh alus, nu mangpaat pikeun ngaleungitkeun fenomena setir jitter. Alatan konstrain produksi, roda baja biasa anu monoton jeung kaku, kurang parobahan; roda alloy aluminium boga rupa-rupa desain, gandeng ku gloss alus tur épék warna, kukituna enhancing nilai jeung kageulisan mobil.

Mercedes-Benz-11
Mercedes-Benz-8
Mercedes-Benz-10

Ayeuna, forging mangrupikeun metode anu tiasa ngahontal rasio kaku / beurat pangluhurna diantara sadaya prosés manufaktur roda. Loba pamaén kontrol kinerja pisan getol forging roda. Dibandingkeun sareng tuang, roda palsu gaduh kakuatan anu langkung luhur, kasalametan anu langkung saé, palastik anu langkung ageung, sareng beurat anu langkung hampang. Beurat anu langkung hampang ningkatkeun kakuatan sareng sensitipitas.

Mercedes-Benz-9
Mercedes-Benz-7
Mercedes-Benz-6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk