Pelek alloy ditempa 16/17/18/19/20/21/22 inci ukuran mobil alloy roda

Katerangan pondok:

Forging: kombinasi hébat kakuatan, lightness na ductility.

Ciri kakuatan mékanis jeung fisik tina hiji kabayang ngajalin anu sarua disebarkeun sapanjang kabayang dina tingkat molekular. Hasilna nyaéta kakuatan sareng résistansi anu langkung ageung tibatan roda tuang anu sarimbag, ningkatkeun kamampuan roda nalika nyanghareupan tabrakan sareng beban beban tingkat tinggi.


Rincian produk

Tag produk

Forging: kombinasi hébat kakuatan, lightness na ductility.

Ciri kakuatan mékanis jeung fisik tina hiji kabayang ngajalin anu sarua disebarkeun sapanjang kabayang dina tingkat molekular. Hasilna nyaéta kakuatan sareng résistansi anu langkung ageung tibatan roda tuang anu sarimbag, ningkatkeun kamampuan roda nalika nyanghareupan tabrakan sareng beban beban tingkat tinggi.

A kabayang ngajalin jauh torek ti hiji kabayang matak sarimbag. Kauntungan pangurangan beurat tina roda tempa tiasa ningkatkeun kamampuan kendaraan ku cara ngirangan massa kendaraan anu teu dirobih sareng ningkatkeun ciri kinerja gantung, ningkatkeun kamampuan nahan jalan sareng sudut dinamis.

Karakteristik lightweight tina kabayang ngajalin hartina bakal demonstrate moméntum sudut handap. Dina istilah praktis ieu lends ningkat nyetir dinamis ngaliwatan konsumsi kakuatan handap salila akselerasi jeung kakuatan ngerem hadé.

Ningkatkeun kanyamanan nyetir. Alatan ciri tina roda ngajalin, arah nyetir téh torek sanggeus instalasi, sarta speed tinggi nyetir utamana stabil, kukituna ngaronjatkeun pelesir nyetir.

kaamanan alus. Pikeun mobil-speed tinggi, teu ilahar pikeun ban kabocoran dina suhu luhur sarta ngurangan efisiensi ngerem alatan gesekan ban jeung ngerem. The konduktivitas termal tina alloy aluminium nyaéta tilu kali tina baja, beusi, jsb Sajaba ti éta, alatan ciri struktural roda alloy aluminium, éta gampang dissipate panas dihasilkeun ku ban na chassis wahana kana hawa. Malah dina kasus nyetir-speed tinggi jarak jauh atawa ngerem kontinyu dina jalan Turun gunung, mobil bisa ngajaga hawa ditangtoskeun. Henteu ngan ukur ban sareng kendang rem tiasa kirang rentan ka sepuh kusabab sering hawa tinggi, tapi ogé tiasa ngirangan laju tusukan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk