roda alloy ngajalin Roda sabeulah, roda inten, roda pinnacle

Katerangan pondok:

Prosés forging roda aluminium nyaéta ngagunakeun tekanan tinggi (lolobana 10.000 ton tekanan) pikeun mencet sapotong alloy nu geus dipanaskeun nepi ka ampir 500 derajat kana cikal bakal kasar (prototipe) tina kabayang, ngalaman prosés spinning tiis kuat, lajeng asupkeun T6 perlakuan Panas, lajeng processing sekundér kalawan CNC rinci ukiran.


Rincian produk

Tag produk

Karakteristik prosés tina roda ngajalin

(1) Desain cylindrical diadopsi, sarta leuwih badag diaméter hub kabayang téh ngagunakeun aluminium kandel ka forge, nu leuwih béda ti métode manufaktur ngagunakeun "bahan baku" pikeun hub ring aluminium matak.

(2) Motong bahan aluminium nurutkeun jumlah J diperlukeun pikeun rubak hub aluminium.

(3) Kahiji, panas ingot aluminium ka sabudeureun 400 ° C, lajeng nyiapkeun forging.

(4) Hot forging sarta mencét. Nu leuwih luhur tonnage pers forging merlukeun handap suhu kerja ingot aluminium, nu leuwih leutik séréal tina produk ngajalin, jeung luhur kateguhan nu.

Land-rover3
Land-rover2
Land-rover6

(5) Suhu tina kosong kasar dibentuk ku suhu luhur sarta tekanan tinggi pisan tinggi, sarta beungeutna katutupan ku carbide hideung, nu kudu diatur ku motor garpu. Émbrio kasar sanggeus pickling jeung perlakuan permukaan geus boga bentuk émbrionik hub kabayang.

(6) Saatos reprocessing jangka panjang sarta perlakuan panas tina T4 na T6 mesin perlakuan panas, séréal tina cikal bakal firmer jeung kateguhan produk ogé bakal ningkat.

(7) Hub aluminium ngajalin kedah ngandelkeun pamrosésan mékanis pikeun ngolah émbrio kasar ka hub ngabentuk, ku kituna eusi padamelan kalebet léngkah-léngkah ngabentuk manik, pangeboran liang screw, péngkolan disk sareng pamrosésan rinci.

(8) Sateuacan ngalukis, anjeun kedah pariksa deui permukaan roda pikeun cacad.

Land rover5
Land-rover1
Land rover4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk