jero piring mobil pasisian 16 17 18 19 20 21 22 inci ngaropéa ngajalin mobil alloy kabayang pasisian Jaguar

Katerangan pondok:

Hub palsu mangrupikeun hub anu diproduksi ku ngajalin. The hubs dijieun ku cara kieu bisa nyabut pori internal tur retakan ka extent greatest. Sarta mindeng dipaké dina bentuk sababaraha forging, nu bisa mastikeun ngaleupaskeun rupa defects bahan, ngaronjatkeun stress internal tina bahan, sarta kateguhan bakal hadé, nu bisa greatly ngaronjatkeun résistansi dampak na cimata lalawanan dina speeds tinggi. .


Rincian produk

Tag produk

(1) Hub palsu mangrupikeun hub anu diproduksi ku ngajalin. The hubs dijieun ku cara kieu bisa nyabut pori internal tur retakan ka extent greatest. Sarta mindeng dipaké dina bentuk sababaraha forging, nu bisa mastikeun ngaleupaskeun rupa defects bahan, ngaronjatkeun stress internal tina bahan, sarta kateguhan bakal hadé, nu bisa greatly ngaronjatkeun résistansi dampak na cimata lalawanan dina speeds tinggi. .

(2) Kaunggulan tina roda ngajalin anu kakuatan tinggi, kaamanan luhur, plasticity kuat, beurat torek, kapasitas dissipation panas alus, sarta hemat suluh. Dina waktos anu sami, roda palsu ogé mangrupikeun metode anu paling maju pikeun manufaktur roda. Kakuatan roda jenis ieu sakitar 1 dugi ka 2 kali langkung ageung tibatan roda tuang, sareng 4 dugi ka 5 kali tina roda beusi biasa, janten langkung kuat, nabrak, kateguhan sareng résistansi kacapean. Éta ogé nyata kuat ti roda matak, sarta aranjeunna henteu gampang naksir sarta megatkeun.

Cadillac 6
Cadillac 7
Cadillac 4

(3) Anjeun tiasa milih gaya numutkeun bentuk karesep anjeun. roda palsu bisa ngarobah jumlah jeung bentuk spokes di will, nu leuwih luyu jeung trend fashion ayeuna. Kusabab khususna aluminium palsu, anjeun tiasa nyiptakeun bentuk anu dipikahoyong.

(4) Roda palsu tiasa langkung saé ngalengkepan ideu para peminat modifikasi, sareng pagelaran, bentuk, sareng épék presentasi bakal masihan jalma anu teu kaduga.

(5) Roda palsu bakal masihan anjeun dampak visual, sareng kaamanan sareng kinerja tiasa digabungkeun lengkep.
Jalur produksi palapis otomatis henteu ngan ukur ningkatkeun réliabilitas operasional sareng daya tahan roda, tapi ogé ningkatkeun penampilan sareng hiasanna. Sadaya prosés produksi parantos direncanakeun sareng dipraktékkeun sacara ilmiah, unggal tautan aya dina ngawaskeun sareng manajemén anu ketat, sareng unggal produk parantos ngalaman pamariksaan kualitas anu ketat, ku kituna pikeun mastikeun yén unggal kabayang janten karya anu ampir sampurna, nyayogikeun kualitas pangsaéna pikeun layanan pangalaman palanggan.

Cadillac 5
Cadillac 1
Cadillac 2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk