Taros Kami

Tianjin Sunland International Trading Co., Ltd.

BUTUH BANTUAN?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

TAROS KAMI

Kami gaduh sababaraha taun pangalaman anu beunghar dina ngahasilkeun roda palsu sareng janji bakal usaha pikeun nyumponan kabutuhan palanggan, kéngingkeun tujuan anu teu mungkin janten solusi anu efektif sareng wajar. Inovasi téknologi kontinyu sareng perbaikan jasa pikeun ningkatkeun daya saing perusahaan.

Adress   Alamat: Jalan Yong xing Kalér, Gedong Kantor Xing fu, Kota Langfang, Propinsi Hebei, Cina
email   Surélék: wendy@sunlandwheels.com, owen@suanlandwheels.com
phone   Telepon: +8617360778413, +8617370269431

WhatsApp (24 Jam Online)