Palatih Kandaraan Komérsial sareng Roda Alloy Ngajalin Treuk

Katerangan pondok:

Ngajalin aluminium alloy treuk komérsial sarta roda palatih ngajawab retakan sarta masalah airtightness. Éta langsung ngahindarkeun masalah retakan pasisian sareng bocor hawa disababkeun ku dampak torsi setir anu kaleuleuwihan. Kabayang steering dipasang dina sasak steering (as hareup) deflects sudut nu tangtu relatif ka sumbu longitudinal mobil pikeun ngarengsekeun balik mobil, ngarobah jalur jeung lampah séjén.


Rincian produk

Tag produk

Ngajalin aluminium alloy treuk komérsial sarta roda palatih ngajawab retakan sarta masalah airtightness. Éta langsung ngahindarkeun masalah retakan pasisian sareng bocor hawa disababkeun ku dampak torsi setir anu kaleuleuwihan. Kabayang steering dipasang dina sasak steering (as hareup) deflects sudut nu tangtu relatif ka sumbu longitudinal mobil pikeun ngarengsekeun balik mobil, ngarobah jalur jeung lampah séjén. Komponén kaamanan eksekutif paling terminal dina sistem setir mobil. The thickening parsial jeung strengthening (tulangan teuas) tina bagian gaya steering mangrupakeun jaminan kuat lulus sertifikasi TUV Jerman pikeun ngahontal 4 juta révolusi sarta ngaleuwihan sertifikasi standar nasional ku 4 kali. Stabilitas anu langkung saé, kamampuan maneuver anu langkung hampang, sudut setir lincah anu langkung ageung, sareng lingkungan nyetir anu langkung aman mangrupikeun janji kaamanan pikeun pangguna.

5
2
1

Ngarengsekeun masalah retakan disababkeun ku tabrakan-speed tinggi sering dina sababaraha lingkungan stress. Ieu sagemblengna avoids masalah retakan dina beungeut ningkatna jeung bagian jandela disababkeun ku sababaraha gaya kayaning gaya nyetir, gesekan jeung taneuh, sarta lalawanan salila rolling. Prosés calakan forging lempeng ngabentuk sampurna ngajamin integritas jeung uniformity komposisi bahan baku. Ngadamel organisasi bahan langkung caket sareng sipat mékanis anu langkung luhur bakal gaduh résistansi anu langkung saé pikeun dampak sareng dampak mangrupikeun komitmen manufaktur pikeun pangguna.

Éta ngarengsekeun deformasi sareng retakan anu disababkeun ku beban beurat sareng tekanan anu kuat dina pasisian nalika beban anu luhur sareng lamping anu nanggung beban ageung dina kaayaan jalan anu goréng. Ku ngaronjatkeun proses produksi, tulang rusuk beban-bearing ganda ditambahkeun kana kuriling roda pikeun mastikeun roundness sarta ngaronjatkeun kateguhan produk. Total beban hiji kabayang ngaleuwihan 4 ton. Kapasitas angkut anu langkung luhur, kauntungan anu langkung intuitif, sareng jaminan anu aman sareng kuat tina wates beban maksimal kendaraan, sered sareng jalankeun pikeun nampi katenangan pikiran mangrupikeun jangji anu saé pikeun pangguna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk