Bentley

  • forged alloy wheels rims 16/17/18/19/20/21/22 inch size car alloy wheel

    Pelek alloy ditempa 16/17/18/19/20/21/22 inci ukuran mobil alloy roda

    Forging: kombinasi hébat kakuatan, lightness na ductility.

    Ciri kakuatan mékanis jeung fisik tina hiji kabayang ngajalin anu sarua disebarkeun sapanjang kabayang dina tingkat molekular. Hasilna nyaéta kakuatan sareng résistansi anu langkung ageung tibatan roda tuang anu sarimbag, ningkatkeun kamampuan roda nalika nyanghareupan tabrakan sareng beban beban tingkat tinggi.