Tentang Kami

Wilujeng sumping di Tianjin Sunland

jutaan

Langkung ti 300 juta dolar AS tina total jumlah investasi.

hektar

Leuwih ti 3333 acres tina total aréa.

alloy aluminium

prosés manufaktur urang adopts 6061 alloy aluminium (aerospace aluminium) forging langsung.

Naha Milih Kami

Basing Hebei Meilunmel Alloy Technology Co, Ltd. sarta ku ngembangkeun konsisten, Tianjin Sunland International Trade Co., Ltd. diadegkeun di propinsi Hebei gigireun Belijing. nu salah sahiji pabrik roda pangbadagna di Cina kalawan leuwih 300 hiji juta dollar AS tina total jumlah investasi sarta leuwih ti 3333 héktar total aréa. Kami gaduh sababaraha taun pangalaman anu beunghar dina ngahasilkeun roda palsu sareng janji bakal usaha pikeun nyumponan kabutuhan palanggan, kéngingkeun tujuan anu teu mungkin janten solusi anu efektif sareng wajar. Inovasi téknologi kontinyu sareng perbaikan jasa pikeun ningkatkeun daya saing perusahaan.

Kakuatan Urang

Pabrik kami kalayan ngenalkeun téknologi sareng alat anu paling canggih ti AS, Eropa sareng Jepang, kami sanggup ngahasilkeun roda alloy ngajalin kelas luhur pikeun mobil panumpang, treuk, ATV, UTV, SUV, treuk komérsial sareng saterasna. Unggal tempat produk urang kudu mastikeun sasuai jeung aliran karya jeung diuji tahap ku tahap nepika sampurna pikeun ngirim kaluar ka konsumén. Dina sababaraha taun katukang, roda alloy ngajalin kami dijieun kami teu ngan cocog standar TUV, JWL, VIA. tapi ogé ménta kapercayaan lengkep ti para nasabah di sakuliah dunya sakaligus.

Prosés Manufaktur

Prosés manufaktur urang adopts 6061 alloy aluminium (aerospace aluminium) forging langsung, sakabéh super palastik hiji-waktos prosés prototyping gancang, refines gandum, optimizes struktur mikro, sarta dina waktos anu sareng preserves logam lengkep forging streamline, sipat mékanis tina produk tempa lempeng Luhur, Ngahindarkeun nu defects kayaning looseness, pori-pori, dampak goréng tina alloy aluminium tuang, sarta spinning na stacking defects forging na spinning produk.

Keunggulan Kami

Ieu solves konstrain dina link produksi, sarta bisa ngahontal produksi masal stabil kalayan efisiensi tinggi, laju produksi tinggi, sarta konsumsi énergi low. Prosés forging teu ngalaman prosés transformasi solid-cair-padet, Ngahindarkeun pangotor, gelembung, jeung sajabana, alatan forging tekanan tinggi, molekul antara komponén alloy bakal leuwih leutik, sela bakal finer, dénsitas bakal leuwih luhur. , jeung gaya interaksi antara molekul-molekul bahan Leuwih kuat tur tangguh. Leuwih ti éta, laju utilization bahan tinggi, hub kabayang téh lampu di beurat, sarta rigidity anak, kakuatan, nyerep shock sarta hirup produk leuwih hade tinimbang forging jeung casting produk sarupa.