17, 18, 19, 20, 21, 22 inci, velg mobil alloy palsu

Katerangan pondok:

Aluminium alloy ngajalin roda, ngagunakeun aviation aluminium-magnésium bahan T6061, produk adopts forging langsung, superplastic integral hiji-waktos prosés prototyping gancang, quenching na tempering sanggeus T6 prosés perlakuan panas, nu bisa éféktif ningkatkeun sipat mékanis, ningkatkeun daya tahan korosi, kateguhan tinggi. , sanggeus ngolah Teu gampang deform, sarta bahan padet.


Rincian produk

Tag produk

Ngadopsi Control Numerical Komputer pinuh otomatis (CNC) , ngajadikeun roda ngajalin boga kakuatan tinggi, akurasi dimensi luhur, kaamanan luhur, sarta kinerja nyetir alus sakabeh wahana. Rupa-rupa gaya anu langkung cocog pikeun syarat gaya kendaraan modern. Kalawan plasticity kuat, beurat hampang, dissipation panas alus, sarta hemat bahan bakar, éta pilihan kahiji pikeun perjalanan héjo tur aman.

Audi 18
Audi 17
Audi-7

Prosés pamariksaan anu ketat sareng tepat pikeun mastikeun kualitas produk. Inspeksi cacad, inspeksi mikroskopis metallographic, inspeksi analisis spéktral, inspeksi uji tensile bahan dilumangsungkeun tina bahan baku kana pabrik; pikeun mastikeun yén bahan baku mumpuni asup kana prosés produksi, rod aluminium kontrol hawa pemanasan sarta sampling, forging kontrol hawa kapang, forging kontrol tekanan mesin sarta sampling; blanks Suhu solusi perlakuan panas, kontrol suhu sepuh tur sampling; full-ukuran jeung sampling posisional link processing; deteksi cacad warna sanggeus ngolah; inspeksi pinuh ku penampilan link bungkusan produk rengse.

Audi 16
Audi 15
Audi 12

Jalur produksi palapis otomatis henteu ngan ukur ningkatkeun réliabilitas operasional sareng daya tahan roda, tapi ogé ningkatkeun penampilan sareng hiasanna. Sadaya prosés produksi parantos direncanakeun sareng dipraktékkeun sacara ilmiah, unggal tautan aya dina ngawaskeun sareng manajemén anu ketat, sareng unggal produk parantos ngalaman pamariksaan kualitas anu ketat, ku kituna pikeun mastikeun yén unggal kabayang janten karya anu ampir sampurna, nyayogikeun kualitas pangsaéna pikeun layanan pangalaman palanggan.

Audi 14
Audi 11
Audi 10






















  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk