Dua-sapotong kabayang alloy ngajalin , diwangun ku dua bagian: pasisian jeung spoke.

Katerangan pondok:

2-sapotong roda alloy ngajalin ngabagi sakabéh roda kana dua bagian komponén, pasisian jeung spoke, nu disambungkeun ku baud husus sarta nut atawa langsung dilas.


Rincian produk

Tag produk

2-sapotong roda alloy ngajalin ngabagi sakabéh roda kana dua bagian komponén, pasisian jeung spoke, nu disambungkeun ku baud husus sarta nut atawa langsung dilas.

Prosés manufaktur roda alloy tempa dua-sapotong dasarna sarua jeung roda alloy tempa hiji-sapotong.

2-piece-forged-wheels-1
2-piece-forged-wheels-3
2-piece-forged-wheels-2

Alloy aluminium ngajalin boga kapadetan luhur, séréal refined sarta struktur serat, sarta sipat mékanis na kakuatan kayaning karasa, kakuatan tensile, sarta kakuatan ngahasilkeun anu greatly ningkat. Dina waktu nu sarua, eta avoids nu defects of porosity, porosity, sarta dampak goréng tina alloy aluminium matak. Ku alatan éta, sipat mékanis tina roda alloy aluminium ngajalin tina spésifikasi sarua nyaeta ngeunaan 30% leuwih luhur batan roda matak, sarta beurat bisa dijieun ngeunaan 20% torek ti dimungkinkeun.

2-piece-forged-wheels-5
2-piece-forged-wheels-4
2-piece-forged-wheels-6

Sajaba ti éta, roda aluminium ngajalin ngandung kirang silikon sarta denser ti roda aluminium tuang. Ku alatan éta, konduktivitas sarta konduksi panas tina roda aluminium ngajalin leuwih hade tinimbang roda aluminium matak. Ku alatan éta, rims aluminium ngajalin bisa sampurna warnaan ku anodizing; konduktivitas termal alus bisa ngurangan leungitna ban jeung sistem marake.

Kalawan bentuk anca sorangan, rupa spésifikasi roda bisa loyog jeung ukuran béda tina rims na spokes. Bentukna leuwih rupa-rupa, sarta spokes bisa interchanged dina kombinasi kalayan lebar tur offset. Pamaké anu gaya spoke teu cukup pribadi, teu perlu ngaganti sakabéh hub kabayang, ngan perlu ngaganti spokes. Éta henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun penampilan mobil, tapi ogé ngabéréskeun masalah runtah sumber. Adaptasi kana rupa-rupa kaperluan pribadi, sarta favored ku pihak low jeung sikep pihak;

Cai mibanda kaunggulan beurat hampang, operability kuat, kaamanan tinggi, kakuatan tinggi, hemat energi jeung perlindungan lingkungan, sarta personalization.Due kuat Pilihan rupa DIY di modeling, standar sealing salila assembly oge luhur.




































  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk