Porsche

  • Porsche forged alloy wheels the design of the sporty Y/U spokes

    Porsche ngajalin roda alloy desain Y / spokes U olahraga

    Aya seueur jinis hub dumasar kana diaméterna, sareng aya ogé seueur jinis dumasar kana lebarna. Lajeng, diaméter béda, lebar béda, sarta bahan béda bisa dibagi kana loba model. Sababaraha pamilik mobil nganggap yén ban aslina henteu cekap maju sareng hoyong ningkatkeun, sering ku ngalegaan, ngirangan rasio aspék, ningkatkeun diaméterna, sareng ngarobih bahan. Dina waktu ieu, lamun kabayang kudu dirobah, mangka disebut roda dirobah.