roda panumpang aluminium 4-6 liang ngajalin alloy kabayang mobil rims roda alloy

Katerangan pondok:

Roda mangrupikeun bagian anu bentukna tong, kontur jero ban ngadukung ban, sareng pusatna mangrupikeun bagian logam anu dipasang dina aci. Numutkeun diaméter béda, lebar, métode molding jeung bahan, aya loba jenis roda.


Rincian produk

Tag produk

Roda mangrupikeun bagian anu bentukna tong, kontur jero ban ngadukung ban, sareng pusatna mangrupikeun bagian logam anu dipasang dina aci. Numutkeun diaméter béda, lebar, métode molding jeung bahan, aya loba jenis roda.

BWM-23
BWM-22
BWM-21

Struktur hub kabayang mobil nyaéta kieu:

① Rim: bagian kabayang nu cooperates jeung assembly ban pikeun ngarojong ban; ② Spoke: masang bagian kabayang disambungkeun ka hub jeung ngarojong pasisian; ③ Offset (ET): jarak antara beungeut puseur pasisian jeung beungeut instalasi spoke. Aya offset positif, offset enol, jeung offset négatip; ④ Rim: bagian tina pasisian anu nahan sareng ngadukung arah ban; ⑤ korsi Bead: disebut oge beungeut ningkatna, nu aya dina kontak jeung pasisian ban, ngarojong pasisian, sarta ngajaga arah radial tina ban; ⑥ Alur Bottom: Dina raraga mempermudah disassembly ban jeung assembly, aya liang kalawan jero jeung rubak tangtu dina pasisian; ⑦ liang klep: liang pikeun masang klep ban.

BWM-20
BWM-19
BWM-18

Kaunggulan tina velg aluminium:

① Dibandingkeun jeung roda bahan séjén, unggal beurat baku nyaeta ngeunaan 2kg torek ti roda baja ukuranana sarua, nu ngahemat suluh; ② Awét, résistansi dampak, kakuatan tensile sareng kakuatan termal langkung luhur tibatan bahan sanés; ③ precision High jeung kinerja nyetir saimbang Alus; ④ dissipation panas alus. Salila nyetir-speed tinggi jarak jauh, ban tiasa dijaga dina suhu anu cocog, ku kituna manjangkeun umur jasa sareng ngirangan kamungkinan tusukan; ⑤ Manjangkeun umur mesin, numutkeun grafik beban sareng kakuatan mesin, nalika beban naék kana tingkat anu tangtu, kakuatanna bakal ngirangan sareng beban mesin bakal ngirangan, anu sacara alami bakal ngirangan gagal sareng manjangkeun umur; ⑥The roda alloy aluminium boga rupa-rupa desain pikeun ngaronjatkeun nilai jeung kaéndahan mobil.

BWM-17
BWM-16
BWM-15

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk