CARA ngabedakeun antara roda palsu jeung roda tuang

1. tanda kabayang

Roda ngajalin umumna dicitak ku kecap "DIJAPA" , tapi teu maréntah kaluar yén sababaraha roda casting dicitak ku kecap anu sarua pikeun nyieun palsu. Anjeun kedah ngagosok panon anjeun.

2. Jenis gaya

Roda tempa dua-sapotong sareng tilu-sapotong umumna digabungkeun ku rivet atanapi las (las argon). Sacara umum, warna pasisian jeung spokes écés béda, nu bisa gampang ditempo.

Roda tuang kabentuk dina hiji waktos sareng teu aya bédana warna. (Metoda ieu teu merta lumaku pikeun sakabéh, sabab ngajalin roda ogé boga tipe hiji-sapotong)

3. Rinci dina tonggong roda

Hareup jeung pungkur ti kabayang ngajalin sarua caang jeung mulus, ku luster logam alus, sedengkeun hareup kabayang matak bisa jadi caang pisan, tapi pungkur poék, kalawan tanda demoulding atra atawa burrs (Najan kitu, éta teu maréntah kaluar yén counterfeiters polishing beungeut Processing). Liang keusik atawa liang leutik bisa ditempo ti tukang sababaraha roda casting workmanship goréng. (tapi aranjeunna henteu tiasa katingali saatos ngalukis atanapi ngolah dina tonggong). roda ngajalin umumna datar dina tonggong bari casting roda boga perangko paeh.

4. Émbaran ukiran

Kanggo inpo tentang hub kabayang (PCD, liang tengah, ET, jeung sajabana), roda ngajalin umumna nempatkeun aranjeunna dina témbok jero pasisian (paling umum) atanapi permukaan ningkatna, sarta roda casting umumna nempatkeun aranjeunna dina tonggong. spoke (paling umum), atawa balik ti pasisian atawa beungeut ningkatna.

5. beurat kabayang

Roda ngajalin didamel ku ngajalin kakuatan tinggi, sareng beurat roda ngajalin langkung hampang tibatan roda tuang dina ukuran sareng gaya anu sami.

6. Perkusi kamandang

Metodeu perkusi nyaéta sambel roda ku rod logam leutik, gema ti kabayang ngajalin nyaeta garing sarta melodious, sarta gema ti kabayang casting nyaeta kusam.


waktos pos: 20-10-21