Foshan GT SHOW-International Modification Fashion show, TX forging Tech ngantosan anjeun!

TX peluncuran produk anyar / Rekomendasi Puji / Instalasi wahana Live / babagi warta seru, wilujeng sumping di (TX ngajalin roda) perhatian ~

Saatos Pameran Modifikasi Suzhou dina Méi 2021, GT SHOW diluncurkeun deui di Foshan dina Oktober, sareng TX Forging Tech salaku paméran lami tangtosna penting pisan. Babaturan anu hoyong ngarobih, TX Forging ngantosan anjeun dina 1-13!

1 (1)

Kualitas sarta penampilan TX ngajalin roda anu ogé loyog. Ayeuna, perusahaan kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan domestik anu ngadopsi prosés ngajalin langsung pikeun ngahontal pangaruh kosong kabayang dina hiji waktos. Roda alloy aluminium lempeng-ngajalin boga ciri struktur tighter, kakuatan luhur, beurat torek, sarta desain leuwih beragam.

TX Forging Tech boga 12.000-ton garis produksi forging diimpor ti Italia, Taiwan garis produksi perlakuan panas, garis produksi machining tinggi-tungtung internasional, beberesih otomatis ultrasonic, garis deteksi cacad, Mitutoyo Jepang tilu-koordinat parabot nguji, kabayang radial beban kacapean mesin nguji jeung alat produksi canggih lianna , Ngabantosan produksi perusahaan tina roda ngajalin pikeun kandaraan komérsial sarta kandaraan panumpang.

1 (2)

1 (3)

TX Forging Tech utamana ngahasilkeun alloy aluminium asli jeung custom roda ngajalin pikeun mobil panumpang jeung model kandaraan komérsial.

Dina istilah struktur kabayang, aya utamana hiji sapotong alloy aluminium ngajalin kabayang, dua sapotong alloy aluminium ngajalin kabayang jeung tilu sapotong alloy aluminium ngajalin kabayang.

Dina watesan penampilan: spokes lega, spokes sempit, sababaraha spokes, sababaraha spokes sarta gaya desain lianna.

Dina gaya: palapis, matte, semi-matte, gloss, semi-gloss, cet jelas, cet jelas digosok, warna electroplating, jsb

Dina watesan warna: pérak olahraga, pérak rupa, abu smoky caang, hideung, oranyeu, beureum, biru, bodas, pink jeung warna register, jsb.

1 (4)

1 (5)

1 (6)

OKÉ. Sakitu wae babagian Foshan GT SHOW dina Oktober 2021. Diantosan pendak deui waktos salajengna!

1 (7)


waktos pos: 20-10-21