Kaunggulan jeung struktur hub palsu

1. roda ngajalin dijieun tina alloy aluminium padet nu dipanaskeun pikeun ngidinan mesin pressurized bentukna rims. Ku prosés ieu bisa nyabut pori internal tur retakan ka extent greatest. Sarta mindeng dipaké dina bentuk sababaraha forging, nu bisa mastikeun ngaleupaskeun rupa defects bahan, ngaronjatkeun stress internal tina bahan, sarta kateguhan bakal hadé, nu bisa greatly ngaronjatkeun résistansi dampak na cimata lalawanan dina speeds tinggi. .

2. roda ngajalin boga kakuatan tinggi, kaamanan luhur, plasticity kuat, beurat torek, kapasitas dissipation panas alus, sarta hemat suluh. Dina waktu nu sarua, ngajalin roda hub oge metoda paling canggih tina roda manufaktur. Kakuatan roda jenis ieu sakitar 1 dugi ka 2 kali langkung ageung tibatan roda tuang, sareng 4 dugi ka 5 kali tina roda beusi biasa, janten langkung kuat, nabrak, kateguhan sareng résistansi kacapean. Éta ogé nyata kuat ti roda matak, sarta aranjeunna henteu gampang naksir sarta megatkeun.

3. Dibandingkeun jeung roda casting, roda alloy ngajalin tina ukuran sarua bisa jadi ngeunaan 20% torek dina beurat, sarta 1KG torek dina roda bisa ningkatkeun 10 horsepower. Salaku tambahan, beurat hampang ogé sacara signifikan ningkatkeun kagancangan réspon gantung, sistem gantung ngagaduhan kagancangan réspon anu langkung gancang, sareng sacara alami langkung gampang pikeun nungkulan potholes di jalan, sareng rasa nabrak parantos ngirangan.

4. Numutkeun struktur hub kabayang, éta bisa dibagi kana: tipe hiji-sapotong, tipe multi-sapotong (tipe dua-sapotong jeung tipe tilu-sapotong).

Tipe single-sapotong nujul kana hub kabayang sakabéhna, sedengkeun tipe dua-sapotong dibagi jadi dua bagian, pasisian jeung spokes, lajeng digabungkeun jeung bertulang kalawan bolts-kakuatan tinggi. Jinis tilu-sapotong dumasar kana tipe dua-sapotong.

Dua-sapotong ngajalin hub kabayang: 2 komponén, diwangun ku dua bagian, pasisian jeung spoke.

Tilu-sapotong ngajalin kabayang hub: 3 komponén, bagian pasisian tina tilu-sapotong hub kabayang diwangun ku dua bagian: sapotong hareup jeung sapotong deui. Jadi hub roda tilu-sapotong diwangun ku tilu bagian: sapotong hareup, sapotong deui jeung spokes.


waktos pos: 20-10-21