Maserati

  • light weight and sporty style forged alloy wheels car rims

    beurat hampang jeung gaya sporti ngajalin roda alloy rims mobil

    Aya seueur jinis hub dumasar kana diaméterna, sareng aya ogé seueur jinis dumasar kana lebarna. Lajeng, diaméter béda, lebar béda, sarta bahan béda bisa dibagi kana loba model. Sababaraha pamilik mobil nganggap yén ban aslina henteu cekap maju sareng hoyong ningkatkeun, sering ku ngalegaan, ngirangan rasio aspék, ningkatkeun diaméterna, sareng ngarobih bahan. Dina waktu ieu, lamun kabayang kudu dirobah, mangka disebut roda dirobah.