beurat hampang jeung gaya sporti ngajalin roda alloy rims mobil

Katerangan pondok:

Aya seueur jinis hub dumasar kana diaméterna, sareng aya ogé seueur jinis dumasar kana lebarna. Lajeng, diaméter béda, lebar béda, sarta bahan béda bisa dibagi kana loba model. Sababaraha pamilik mobil nganggap yén ban aslina henteu cekap maju sareng hoyong ningkatkeun, sering ku ngalegaan, ngirangan rasio aspék, ningkatkeun diaméterna, sareng ngarobih bahan. Dina waktu ieu, lamun kabayang kudu dirobah, mangka disebut roda dirobah.


Rincian produk

Tag produk

Nurutkeun kana prosés perlakuan permukaan hub kabayang, métode béda bakal diadopsi, nu kasarna bisa dibagi jadi dua jenis: baking cet na electroplating.
 
1. roda dicét anu moderately dibanderol jeung awét.
 
Penampilan roda model biasa kirang dianggap, sarta dissipation panas alus nyaéta sarat dasar. Prosésna dasarna dicét kalayan cet, nyaéta, nyemprot teras baking listrik. Biayana langkung ekonomis, warnana éndah, sareng waktos nahanna panjang, sanaos kendaraanna dicabut. , Warna roda tetep unchanged.
 
Prosés perlakuan permukaan loba roda model Volkswagen dicét, sarta sababaraha roda warna fashionable tur dinamis ogé dicét. Jenis hub kabayang ieu hargana sedeng sareng gaduh spésifikasi lengkep.

Maserati3
Maserati2
Maserati1

2. Beda harga roda electroplated badag.
 
Roda electroplated dibagi kana electroplating pérak, electroplating cai jeung electroplating murni. Sanajan warna pérak electroplated jeung roda electroplated cai téh caang jeung vivid, tapi waktu ingetan pondok, jadi hargana relatif murah, sarta eta dipikaresep ku loba jalma ngora anu dina ngungudag freshness.
 
Roda electroplated murni gaduh waktos ingetan warna anu panjang, anu tiasa disebatkeun kualitasna sareng harga anu luhur. Sababaraha mobil mid-to-high-end bakal dilengkepan roda electroplated murni salaku standar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk