Land Rover

  • forged alloy wheels Blade wheels, diamond wheels, pinnacle wheels

    roda alloy ngajalin Roda sabeulah, roda inten, roda pinnacle

    Prosés forging roda aluminium nyaéta ngagunakeun tekanan tinggi (lolobana 10.000 ton tekanan) pikeun mencet sapotong alloy nu geus dipanaskeun nepi ka ampir 500 derajat kana cikal bakal kasar (prototipe) tina kabayang, ngalaman prosés spinning tiis kuat, lajeng asupkeun T6 perlakuan Panas, lajeng processing sekundér kalawan CNC rinci ukiran.