Jaguar

  • Black finish, polished faces, matted grey. Y Spoke forged alloy wheels

    Finish hideung, beungeut digosok, kulawu kusam. Y spoke ngajalin roda alloy

    Roda palsu nyaéta roda anu diproduksi ku ngajalin. Roda anu didamel ku cara ieu tiasa ngaleungitkeun pori-pori internal sareng retakan ka extent greatest. Sarta mindeng dipaké dina bentuk sababaraha forgings, nu bisa mastikeun ngaleupaskeun rupa defects bahan, ngaronjatkeun stress internal bahan, sarta kateguhan bakal hadé, nu bisa greatly ngaronjatkeun résistansi dampak na cimata lalawanan dina speeds tinggi. .