Ngajalin Roda Disesuaikeun sareng Roda Roda Mobil Panumpang Anyar

Katerangan pondok:

Diaméter kabayang: 16–22″

PCD: 66.6mm, 67.1mm, 71.6mm, 72.6mm, 74.1mm, 84.1mm, 110, 112mm, 114.3mm, jsb

Warna: Perunggu Beureum, Hideung, Kulawu, koneng, Hideung caang, Caang, kulawu, Matte hideung, matte kulawu, jsb (Full Customizable kalawan inserts cet bisa nu bisa disandi warna atawa rengse dina skéma warna kahayang anjeun ..)


Rincian produk

Tag produk

Ngaropéa alloy aluminium roda ngajalin, ngagunakeun aviation aluminium-magnésium bahan T6061, produk adopts forging langsung, superplastic integral hiji-waktos prosés prototyping gancang, quenching na tempering sanggeus prosés perlakuan panas T6, nu bisa éféktif ngaronjatkeun sipat mékanis, ningkatkeun daya tahan korosi, tinggi. kateguhan, sanggeus ngolah Teu gampang deform, sarta bahan padet.

customized-forged-alloy--wheels-11
customized-forged-alloy--wheels-9
customized-forged-alloy--wheels-10

kaamanan alus. Pikeun mobil-speed tinggi, teu ilahar pikeun ban kabocoran dina suhu luhur sarta ngurangan efisiensi ngerem alatan gesekan ban jeung ngerem. The konduktivitas termal tina alloy aluminium nyaéta tilu kali tina baja, beusi, jsb Sajaba ti éta, alatan ciri struktural roda alloy aluminium, éta gampang dissipate panas dihasilkeun ku ban na chassis wahana kana hawa. Malah dina kasus nyetir-speed tinggi jarak jauh atawa ngerem kontinyu dina jalan Turun gunung, mobil bisa ngajaga hawa ditangtoskeun. Henteu ngan ukur ban sareng kendang rem tiasa kirang rentan ka sepuh kusabab sering hawa tinggi, tapi ogé tiasa ngirangan laju tusukan.

customized-forged-alloy--wheels-8
customized-forged-alloy--wheels-7
customized-forged-alloy--wheels-5

Ngirit suluh. Saatos cingcin aluminium ngajalin dipasang, beurat sakabeh kendaraan diréduksi, inersia rotasi roda diréduksi, kinerja akselerasi mobil ningkat, sareng paménta énergi ngerem sasuai dikirangan, ku kituna ngirangan konsumsi bahan bakar, ditambah hawa unik tina cingcin aluminium ngajalin Aliran jeung résistansi rolling, jadi laju tabungan 100 kilométer test sahenteuna 2 liter suluh per 100 kilométer (konsumsi bahan bakar 100 kilométer sanggeus ngaganti ring aluminium palsu tur ngagunakeun AC. dibandingkeun jeung tés konsumsi bahan bakar tina ring aluminium ngajalin tanpa AC, urut leuwih hade tinimbang dimungkinkeun Konsumsi bahan bakar leuwih handap ku 2,5 liter).

customized-forged-alloy--wheels-4
customized-forged-alloy--wheels-2
customized-forged-alloy--wheels-3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk