Roda Kandaraan komérsial

  • Commercial Vehicle Coach And Truck Forged Alloy Wheels

    Palatih Kandaraan Komérsial sareng Roda Alloy Ngajalin Treuk

    Ngajalin aluminium alloy treuk komérsial sarta roda palatih ngajawab retakan sarta masalah airtightness. Éta langsung ngahindarkeun masalah retakan pasisian sareng bocor hawa disababkeun ku dampak torsi setir anu kaleuleuwihan. Kabayang steering dipasang dina sasak steering (as hareup) deflects sudut nu tangtu relatif ka sumbu longitudinal mobil pikeun ngarengsekeun balik mobil, ngarobah jalur jeung lampah séjén.