Finish hideung, beungeut digosok, kulawu kusam. Y spoke ngajalin roda alloy

Katerangan pondok:

Roda palsu nyaéta roda anu diproduksi ku ngajalin. Roda anu didamel ku cara ieu tiasa ngaleungitkeun pori-pori internal sareng retakan ka extent greatest. Sarta mindeng dipaké dina bentuk sababaraha forgings, nu bisa mastikeun ngaleupaskeun rupa defects bahan, ngaronjatkeun stress internal bahan, sarta kateguhan bakal hadé, nu bisa greatly ngaronjatkeun résistansi dampak na cimata lalawanan dina speeds tinggi. .


Rincian produk

Tag produk

Roda palsu nyaéta roda anu diproduksi ku ngajalin. Roda anu didamel ku cara ieu tiasa ngaleungitkeun pori-pori internal sareng retakan ka extent greatest. Sarta mindeng dipaké dina bentuk sababaraha forgings, nu bisa mastikeun ngaleupaskeun rupa defects bahan, ngaronjatkeun stress internal bahan, sarta kateguhan bakal hadé, nu bisa greatly ngaronjatkeun résistansi dampak na cimata lalawanan dina speeds tinggi. .

Ngaliwatan prosés pamariksaan anu ketat sareng tepat pikeun mastikeun kualitas produk. Inspeksi cacad, inspeksi mikroskopis metallographic, inspeksi analisis spéktral, inspeksi uji tensile bahan dilumangsungkeun tina bahan baku kana pabrik; pikeun mastikeun yén bahan baku mumpuni asup kana prosés produksi, rod aluminium kontrol hawa pemanasan sarta sampling, forging kontrol hawa kapang, forging kontrol tekanan mesin sarta sampling; blanks Suhu solusi perlakuan panas, kontrol suhu sepuh tur sampling; full-ukuran jeung sampling posisional link processing; deteksi cacad warna sanggeus ngolah; inspeksi pinuh ku penampilan link bungkusan produk rengse.

Jaguar 3
Jaguar-1
Jaguar 2

Dibandingkeun jeung roda bahan séjén, unggal beurat baku nyaeta ngeunaan 2kg torek ti roda baja tina ukuran sarua, nu ngaheéat suluh; ② Awét, résistansi dampak, kakuatan tensile sareng kakuatan termal langkung luhur tibatan bahan sanés; ③ precision High jeung kinerja nyetir saimbang Alus; ④ dissipation panas alus. Salila nyetir-speed tinggi jarak jauh, ban tiasa dijaga dina suhu anu cocog, ku kituna manjangkeun umur jasa sareng ngirangan kamungkinan tusukan; ⑤ Manjangkeun umur mesin, numutkeun grafik beban sareng kakuatan mesin, nalika beban naék kana tingkat anu tangtu, kakuatanna bakal ngirangan sareng beban mesin bakal ngirangan, anu sacara alami bakal ngirangan gagal sareng manjangkeun umur; ⑥The roda alloy aluminium boga rupa-rupa desain pikeun ngaronjatkeun nilai jeung kaéndahan mobil.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk