Audi

  • 17, 18, 19, 20, 21, 22 inch, forged alloy wheels car rims

    17, 18, 19, 20, 21, 22 inci, velg mobil alloy palsu

    Aluminium alloy ngajalin roda, ngagunakeun aviation aluminium-magnésium bahan T6061, produk adopts forging langsung, superplastic integral hiji-waktos prosés prototyping gancang, quenching na tempering sanggeus T6 prosés perlakuan panas, nu bisa éféktif ningkatkeun sipat mékanis, ningkatkeun daya tahan korosi, kateguhan tinggi. , sanggeus ngolah Teu gampang deform, sarta bahan padet.